Thanhoffer Villa épült 1987

Az 1897-ben elkészült ingatlan építésével Thanhoffer Lajos orvosprofesszor arra kívánta ösztönözni a korabeli nagypolgárságot, hogy az övéhez hasonló épületekkel ékesítsék a Balaton-partot. Az anatómia elismert professzorának meggyőződése volt, hogy az akkoriban divatos külföldi nyaralóhelyek helyett sokkal inkább Siófokot érdemes választani. A tudós építette villa a vörös hadsereg parancsnokságaként, majd Horthy Miklós főhadiszállásaként is működött. Az épületet 1945 után államosították.

Mai arculatát 2013-ban kapta, amikor kívül – belül is teljes rekonstrukción esett át. Siófok legpatinásabb villája „Örökségünk Somogyország kincse” díjjal büszkélkedhet.

Vendégeink által kedvelt szobáink

Nézze meg most a legjobb szobáinkat

Szolgáltatásaink

Nézze meg szolgáltatásainkat

Reggeli
Reggeli

Kezdje a napját egy bőséges büféreggelivel

Belépő a Plázsra
Belépő a Plázsra

Belépő a Plázsra, Siófok méltán híres homokos partjára, napágy használattal

Ingyenes Parkolás
Ingyenes Parkolás

Ingyenes, zárt, kamerával megfigyelt belső udvari parkoló

Vendégeink szeretnek minket

Amit a vendégeink mondanak rólunk

Very Good

Everything was absolutely great, staff were excellent and helpful. Room was spacious and clean. Breakfast was great.

Felecia Lawson
Felecia Lawson
Paris, France

Elhelyezkedés

Könnyen megközelíthető a vasútállomásról és buszállomásról gyalog, ahonnan 1 kilométerre fekszik Budapest irányába. A vízpartra lesétálva a Petőfi sétányon, a szállodasoron található a Thanhoffer Villa, az Siófok Aranypart Nagystrand szomszédságában. Autóval Budapest és Nagykanizsa felől az M7-esen a Centrumnál lehajtva, egyenes haladva a vasúti sínekig, utána balra fordulva a Batthyany Lajos u., egészen a Karinthy Frigyes utcáig hajtva és ott jobbra fordulva az utca végén található Thanhoffer Villa parkolója.

Elérhetőségeink


+36 30 816 31 06

info@thanhoffer-villa.hu
Accept Terms and Conditions